Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Hírek » 30 éve az Önök szolgálatában!

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Iratkozzon fel díjmentes online pneumatika oktatási anyagunkra!


További információk, referenciák »

30 éve az Önök szolgálatában!

2021.01.20.
               HAFNER 30                     30 éves a HAFNER Pneumatika

A HAFNER Pneumatika Kft. immáron 30 éve megbízható társ az ipari automatizálás piacán. Az elmúlt három évtizedben vállalkozásunk egy egyszerű műhelyből stabil és sikeres középvállalkozássá nőtte ki magát.


          



Cégünk tevékenységét 1991-ben négy fős alapítógárdával kezdte meg, az évek során azonban folyamatos bővítésekre került sor, így mára a foglalkoztatottak száma közel 100 fő
Pneumatikus elemek és alkatrészek forgalmazása mellett, saját fejlesztésű szelep és munkahenger kínálatunk gyártása több, mint 2 000 m2 alapterületű Halásziban található gyárunkban történik.

Termékeinkre a világ számos pontjáról érkezik megrendelés, a HAFNER Magyarországon is és több, mint 50 országban jelenti a megbízható minőséget.


A HAFNER Pneumatika Kft. nagy sikere Csapatunk és Ügyfeleink segítségével valósulhatott meg. Büszkék vagyunk rá, hogy mindezt Önökkel együtt dolgozva érhettük el.

Köszönjük!


Technológiai fejlődés az évtizedek során...

                                           HAFNER 1991 Asztali fúrógép                              A kezdetek...
1990-es évek - Egy orsós célgép

Az egyorsós célgép nagy mértékben növelte a termelés hatékonyságát a hagyományos maró- és esztergagépekkel történő gyártáshoz képest. A munkadarab behelyezését követően az előtolás automatikusan elindult a beállított véghelyzetig, majd az orsó visszaállt alaphelyzetbe. Eközben a munkadarabot egy pneumatikus munkahenger nekiszorította az előre beállított fúrólapnak.


                   
  HAFNER 30 Orsós célgépek   2000-es évek - 10 Orsós célgép

Míg az asztali fúrógépek egyszerre csak egy szerszámmal működtek, az új, 10 orsós célgép orsónként egyszerre akár 4 szerszámmal volt képes dolgozni. Egy időben akár 40 szerszámot használt, így az asztali fúrónál 40-szer volt gyorsabb, egy gép 40 emberi munkaerővel ért fel. Korában kiemelkedő, hogy PLC vezérléssel is irányítható volt.


 
  HAFNER 30 Szerelő célgépek   2010-es évek - Szerelő célgépek

A mai technológiában is korszerű és használatos szerelő célgépek egymásra épülő gépsorok, melyek manuális rendezés nélkül, önállóan válogatják szét az ömlesztett alkatrészeket. A gépsor egymásra épülő félkész és kész termékeket is gyárt. A gép univerzális érintőképernyős vezérlés segítségével gyorsan átállítható, így számos különböző termék előállítására, szerelésére képes.


 
   HAFNER 30 Kobot   Napjainkban...
2020-as évek eleje - Kollaboratív robotok

Egyik legújabb és legmodernebb technológiai fejlesztésünk a kollaboratív robotok munkába állításaA kobotok nagy előnye, hogy emberrel együtt történő munkavégzésre is alkalmasak, de a rendszer képes teljesen önállóan, felügyelet nélkül, akár egész éjszaka is dolgozni. Vezérlése egyedülálló, hiszen az interneten keresztül távolról is irányítható.
 



HAFNER 30

Sikerünk titka cégünk egyediségében rejlik…

  • Évente több, mint 100 egyedi termékfejlesztést végzünk
  • Széles termékpalettánknak köszönhetően vevőink számára számos választási lehetőséget kínálunk
  • Gyártástechnológiánk nagy rugalmasságot kínál a rendelési mennyiség tekintetében
  • Szakértő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező csapatunk által akár egyedi kialakítású, maximálisan az Ön igényeire szabott termékek tervezését, gyártását is vállaljuk.
  • Kiemelkedően gyors termékfejlesztési folyamat
  • Gyors házhozszállítás
  • Termékeink hosszú élettartammal rendelkeznek
  • Gyártásunk során csak ellenőrzött, európai alapanyagokkal dolgozunk

 

Hafner Erik: A pneumatikus ipar meghatározó alakja


A HAFNER Pneumatika Kft. mai sikereit az alapítójának, Hafner Eriknek köszönheti.

Korlátlan kreativitásának és bátorságának köszönhetően számos szokatlan megoldást ő próbált ki elsőként a világon. Tökéletességre való törekvése inspiráló és ösztönző volt kollégái, alkalmazottai számára. Hafner Erik a nehézségekre inkább kihívásként tekintett, semmint problémaként.


Az ő szellemében fejlesztjük tovább a vállalatunkat.

                           Hafner Erik

« Vissza
39
SÜTIBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA