Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Referenciák

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Iratkozzon fel díjmentes online pneumatika oktatási anyagunkra!


További információk, referenciák »

Partnereink véleménye rólunk

 

 

Megtisztelő vélemények és ajánlások a Partnereinktől, hogy mi hogyan támogatjuk Őket a munkájukban.

 

Tapasztalatok az ipar minden területéről, legyen szó termelő vállalatról, célgépeket tervező és építő cégekről, kereskedő partnerekről, szervizelésre specializálódott vállalkozásról, vagy akár képzési intézményekről.

 


 

1991-ben, amikor Hafner Erik megalapította a céget magyar tulajdonostársaival, akkor még csak pár száz szelepet gyártottunk. Mára pedig több tízezer különböző pneumatikus alkatrészt gyártunk és szállítunk.

 

Cégünk több ezer ügyfelet szolgál ki a magyarországi és a nemzetközi piacon egyaránt. Több mint 40 országba szállítjuk a termékeinket.

 

 

A HAFNER mindig is a Partnereinknek szánt jó megoldásokról szólt, és ez így is marad mindig.

 

 

Partnereinkre jellemző, hogy munkájukra igényes, sikeres emberek, akik törekednek a legjobb megoldásokra.

 


 

Referenciák

 

 

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Hafner Pneumatikával kapcsolatban, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzájuk, mindig gyors és maximális segítséget kapok tőlük! Profi a csapat!

Kuminka Gábor
Karb-Tech Kft.

 

A Hafner Pneumatika gyors reagálással, szakszerű tanácsadással, rugalmas kiszolgálással, széles termékpalettával és gyors szállítási határidővel, évek óta cégünk egyik fontos beszállító partnere.

Szorcsik Tamás
Trigon Electronica Kft.

 

A legutóbbi pneumatika henger szállításuknál néhány napos határidőt kértünk és Önök teljesítették. Ezzel lehetővé tették a mi Partnerünk által megkívánt nagyon rövid határidő bevállalását. Köszönjük!

Köcski Vilmos
VMM Kft.

 

Legjobb partnereim között tartom számon a HAFNER Pneumatikát. Maximálisan segítőkész, informatív, gyors és pontos. Megoldásokat kínálnak nem kifogásokat. Új gépek építésénél és gépfelújításnál is a HAFNER-re alapozok, kedvező ára és gyors szállítása miatt.

Simon Tamás
Royalgép Kft.

 

Amikor rátaláltam az interneten keresztül a Hafner Pneumatikára, nagyon gyorsan szükség volt egy munkahengerre az egyik kulcsfontosságú berendezésünkhöz. Telefonon vettem fel a kapcsolatot az értékesítésükkel, nagyon készségesen fogadták az érdeklődésemet, látva problémám súlyát soron kívül legyártatták a hengert. Azóta rendszeresen vásárolunk, nagyon körültekintően, készségesen, udvariasan adnak műszaki tanácsot is. Ki kell emelni a pneumatika oktatási anyaguk precizitását, fontosságát valamint az ügyfél orientáltságukat is! Kívánok további munkájukhoz is nagyon sok sikert, nekünk vásárlóknak pedig sok ilyen partnert!

Orosz Tibor
Gyulahús Kft.

 

GRATULÁLUNK! Nekünk egy megbízható, szakértő céget jelentetek, akik saját cégükért és a megrendelőkért dolgoznak! Sok sikert, sok ilyen céget Magyarországnak és a Világnak! Köszönjük a Jó Istennek, hogy a partnereink vagytok!

Atillás Győző és csapata
Atillás Bt.

 

A Hafner Pneumatika gyors és precíz szolgáltatást nyújt a cégünknek. Széles termékskálájával és rövid határidejével támogatja munkánkat.

Vanczó Sándor
DTT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

 

Kedves Hafner Csapat! Nekem csak egyetlen egy kérésem lenne felétek: még nagyon sokáig őrizzétek meg ezt a minőséget, ezt a magas színvonalú kiszolgálást és rugalmasságot! Tisztában vagyok azzal, mennyire nehéz tartani a már megszokott minőségi színvonalat, de higgyétek el, a mai pénzközpontú világban hatalmas erény az, ha állandó minőséget tudtok produkálni! Csak így tovább! Előre is köszönöm, hogy ha betartjátok a kérésemet! :)

Balogh Gábor
Karb-Tech Kft.

 

Korrekt, gyors kiszolgálás, magas szakmai hozzáértés jellemzi a céget.

Haász János
Hidrobuszt Bt.

 

Kedves leendő vásárlók, megrendelők! Akiknek a pneumatikához kapcsolódó termékekre van szüksége, mi mindig a HAFNER Pneumatikát ajánljuk! Mégpedig azért, mert a nagy raktárkészlet és a több ezer különféle termékből gyorsan, precízen és a legjobb áron tudnak segíteni a kollégák a megfelelő, magas minőségű termékek kiválasztásában/ajánlásában! Mi a Főnix-CNC Kft-nél csak és kizárólag a HAFNER Pneumatikától vásároljuk a pneumatikus termékeket a minőség, ár a gyorsaság és a kiszolgálás miatt! Üzemünkben fontos a megbízható, folyamatos működés biztosítása! Ezért a Pneumatikában csak a HAFNER termékek jöhetnek szóba!

Orovecz Roland
Főnix-CNC Kft.

 

Tisztelt Hafner Pneumatika Csapat! Engedjék meg, hogy gratuláljak! Örömmel tölt el, hogy létezik egy olyan magyar tulajdonban lévő, hazai munkaerőt foglalkoztató vállalkozás, amely ilyen kiélezett, nagy nevek által szinte kizárólagosan uralt piacon ennyi ideig nemcsak, hogy talpon tudott maradni, de folyamatosan fejleszt, és nyereségesen üzemel, versenyképes alternatívát kínálva a végfelhasználók részére. További sok sikert kívánok a teljes Csapatnak! Maradok tisztelettel:

Szabó István
Sanmina-SCI Magyarország Kft.

 

Mindenek előtt köszönöm a megrendelés utáni gyors teljesítést, az árukat ma reggel már megkaptuk. A mai üzleti világban a gyors korrekt ajánlat, valamint megrendelés gyors teljesítése a kért minőségben, elengedhetetlen ahhoz, hogy egy cég hosszú ideig sikeres legyen, bővülő vevőkörrel rendelkezzen. Tőlünk konkrétan az Önök által forgalmazott PE csöveket kérték, így találtam Önökre. A pozitív tapasztalatom alapján a későbbiekben is megkeresem Önöket ajánlatkérésekkel. Mi többek között műszaki gumiárukat forgalmazunk, figyelmükbe ajánlom a www.nstntomlo.hu honlapunkat. A további jó együttműködés reményében, üdvözlettel:

Aradi László
NST + N Kft.

 

Az elemek kiválasztáshoz gyors segítség a honlapjuk, az ár kedvezőbb, a rendelés hamar megjön a futárszolgálattal.

Pittner József
Novaplan Kkt.

 

Én elégedett vagyok az Önök munkájával, mind termékeik minőségében, mind a szállítási határidők betartásában.

Bujdosó Ferenc
VELUX Magyarország Kft.

 

A HAFNER Pneumatika minden vevői elvárásnak megfelelő korrekt üzleti partner. Kereskedelmi tevékenységük mellett szakmai ismeretek átadására is fordítanak energiát. Díjmentes online pneumatika oktatatóanyaguk közérthető, magas szakmai ismeretekkel megírt kiváló munka.

Trkala Tamás
Elcon Electronic Kft.

 

Árajánlatokra gyors reagálás, kiváló szakmaiság, pontos szállítás. Nekem ennyi elég. Köszönöm.

Simon László
Austria Juice Hungary Kft.

 

A többi nagy gyártótóval szemben számunkra ez az előnye: speciális feladatokra is rendelkezik a HAFNER széria termékekkel.

Novák István
Fusetech Kft.

 

A HAFNER pneumatika egy hozzá értő, kiváló minőségű terméket kínáló, és szolgálatkész csapat, akikkel mindig meg lehet beszélni az esetleges kérdéseket, segítenek úgy szakmailag, mint a korrekt és gyors kiszállítással.

Bálint Balázs
Bék Kft.

 

Nagyon gyors és pontos szállítás, jó szakmai háttérrel rendelkező értékesítő csapat.

Kégl Zoltán
Sews Autókábel Magyarország Kft.

 

A cég: szakmailag rendkívül felkészült, rugalmas, segítőkész, a csapatmunka kiváló! A szállítási határidő bámulatosan pontos! Ár-érték arány kiváló! Minőség: egyszerű, de megbízható.

Czérna Zoltán
 

 

Jól felkészült szakemberek segítenek a felmerülő vevői igények, problémák megoldásában. Használható weboldal.

Tóth Csaba
Danamid Kft.

 

Amióta a Hafner árukészletét is forgalmazom, azóta számottevően megnövekedett az üzletem forgalma.

Molnár Imre
Prizmatic Kft.

 

Nagyon elégedett vagyok a gyors, pontos és rugalmas munkájukkal és kiszolgálásukkal. Mindenben segítőkészek és igyekeznek megoldani bármilyen problémát.

Hajtman László
Arnica Kft.

 

A HAFNER Pneumatika egy olyan cég, amely ötvözi a múlt erényeit, úgymint megbízhatóság, korrekt árképzés, rugalmas szállítási feltételek és személyre szabott kapcsolattartás. Egy olyan vállalkozás, amely ismeri az általa forgalmazott termékeket és azonnali szaktanácsot, segítséget tud nyújtani szükség esetén. Ugye ismerős a helyzet, mikor egy cégnél háromszor kapcsolnak tovább telefonon, hogy végül megtudd senki nem tud segíteni és jobb ha magad oldod meg a problémádat? Na ez viszont nem a HAFNER!!!

Fest Ákos
Kecskeméti Sörmanufaktúra Kft.

 

Immár két évtizede pneumatikában „HAFNER” a megbízható partnerünk! A paletta folyamatos bővítése, a minőség állandó biztosítása és a vevői szolgáltatások színvonala az évek folyamán mindig kiváló és megbízható volt. További sok sikert!

Sümegi József
NC Gép Bt.

 

A Hafnerről minden esetben a gyorsaság és a rugalmas, alkalmazkodó gyártás jut eszembe. Egyedi hengerekben nem ismerek jobb és gyorsabb szállítót. Cégeink évtizedes kapcsolata alapján állítom, megfelelő minőségű termékek, megfelelő árszinten.

Fodor Ákos | beszerzési vezető
Vajda Művek Kft.

 

Szeretem a Hafner Pneumatikát, mert megrendeléseinket hamar leszállítják. Jó minőséget biztosítanak elérhető áron.

Gyúrósi Zalán
Linamar Hungary Zrt. LPD

 

A kollégák szakmai hozzáértése, és segítőkészsége, és rugalmassága különösen értékessé teszi számomra ezt az ületi kapcsolatot a HAFNER Pneumatikával. Annak ellenére, hogy nem vagyunk nagy pneumatikai felhasználók, hiszen jellemzően csak a már meglévő pneumatikai rendszereink üzemletetéséhez, karbantartásához, javításához használunk fel alkatrészeket, úgy érzem, hogy komolyan veszik kéréseinket, és professzionális módon szolgálnak ki bennünket a cég munkatársai információval és áruval egyaránt, melyet szeretnék ezúttal megköszönni.  Külön érték számunkra a cég közelsége és komoly raktárkészlete, mely szintén a gyors probléma megoldást segíti.

Kovács Nándor
 

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már a HAFNER Pneumatika bölcsőjénél ott lehettem 25 évvel ezelőtt, amikor Mosonmagyaróváron egy bérelt telephelyen elkezdte működését. Nagy ívű, szép utat futott be a cég, amihez csak gratulálni tudok minden munkatársnak és tulajdonosnak. Biztosan voltak nehéz, embert próbáló napok is az elmúlt időszakban, de a cég a kitűzött úton haladt és elérte céljait. Gratulálok és köszönöm, hogy pontos, precíz kiszolgálással, szállításaival, szakmai tanácsaival segítette munkámat. Mindenkinek további sikereket és jó egészséget kívánok Győrből!

Németh Vilmos
Pneutrade Kft.

 

Nekem a HAFNER Pneumatika a méretre rendelhető munkahengertől, a szinte bármilyen alkalmazásra megoldást kínáló vezérlőtömbökön keresztül, a mágnesszelepekig és ezek rövid határidőre történő pontos szállítását jelenti. Nem elhanyagolható a korrekt ár sem.

Balázs Gábor
Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft.

 

Meghökkentően szoros vásárló-, és termékkövetés, a szó legjobb értelmében. A Hafner-nél azt érzem, hogy tényleg a vevőért vannak és nem fordítva. Csak így tovább!

Turcsán Tamás | Okleveles Gépészmérnök
BME Polimertechnika Tanszék

 

Megbízható, gyors, pontos szállítás.

Rémik Gábor
Mátrametál Kft.

 

Műszaki szakközépiskolában tanítok pneumatika tantárgyat. Az Önök által levélben küldött, kiválóan összeállított pneumatikai tananyag nagyon elnyerte a tetszésemet. Logikusan felépített, jól érthetően magyarázó, leckékre bontott oktatási anyag. Segítséget nyújt a tanórák vázlatainak optimális összeállításához. Köszönettel:

Tóth Imre | műszaki tanár
Győri Műszaki Szakképzési Centrum, Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola (PÁGISZ)

 

Nagyon gyorsan szállítanak, jó ár érték arányban, a technikai problémákat meg lehet beszélni velük.

László Zoltán
Jász-Villamos Gép Kft.

 

Először is, gratulálok az évfordulóhoz. Szívből örülök, hogy hosszú évek óta részese lehetek a sikernek. A kapcsolatunk egy átgondolt bizalomra épülő gondos csapatmunka. A kiváló termék, csak ráadás. Évek hosszú során kevés olyan kérés volt, ami nem teljesülhetett. Az eddig gondolkodókat a név, hogy HAFNER meggyőzte. A régi és új kollégákkal a kapcsolat baráti. Az, hogy ez ráadásul egy magyar boldoggá teszi az embert.

Tóth Ferenc
Pólus 2001 Bt.

 

A honlapon gyors, jól kiválasztott szempontok alapján strukturált termék menürendszere miatt verhetetlen sebességgel lehet feltölteni a bevásárló kosarat. A fittingek rendelhetők egyesével, ahogy a csövek is akár méteres kiszerelésben. Nem kell húszasával venni miközben csak 2 db-ra van szükség.

Pozsgay Gergely
Kvalix Automatika Kft.

 

Cégünk, a Mimiko Kft. olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik maguk is a saját területükön a minőséget, megbízhatóságot jelentik. Nagyszerűen működő online rendelési felület mellett, egy szakmailag felkészült csapat segít a termékek kiválasztásában.

Kónya Gyöngyi
Mimiko Kft.

 

Gyors, pontos kiszolgálás, korrekt kommunikáció. Igényes, innovatív termékek.

Szerencsés Szabolcs
WaterTech Kft.

 

A HAFNER Pneumatika termékek megbízható, jó minőségű áruk, melyeket a munkatársak magas szintű szakmai és értékesítési tudása tesz még vonzóbbá. A teljes körű műszaki megoldásokat segítőkész, felkészült kollégák juttatják el a vásárlókhoz. Minden igényt kielégítő, gyors kiszolgálás mellett szívesen dolgozunk a HAFNER-rel és ajánljuk termékeiket vevőinknek. További sok sikert és hosszú távú működést kívánunk.

Valentinyiné Anna
SKF Üzletház Czeglédi Sándor e.v.

 

Számomra egy megbízható, gyors és segítőkész csapatot és terméket jelent a Hafner!

Andorkó Pál
Vaanco Szerszám és Szereléstechnika Bt.

 

Cégünk, vágósertés vágásával és feldolgozásával foglalkozik. Technológiánkban több pneumatikus gép szerepel, melyek időnként meghibásodnak. A Hafner pneumatika mindig megoldás a bajra! Ezúton is köszönjük!

Molnár László
 

 

Mind az online, mind a telefonos tanácsadásuk gyors, pontos és magas szakmai hozzáértést képvisel. A modell adatbázisuk folyamatosan frissül, így gyorsítható a tervezési folyamat.

Csitári Csaba
 

 

 

 

33
SÜTIBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA