Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Videó - Mi így gyártunk...

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Iratkozzon fel a díjmentes online pneumatika oktatásra!

 

További információk, referenciák »

Referenciák

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Hafner Pneumatikával kapcsolatban, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzájuk, mindig gyors és maximális segítséget kapok tőlük! Profi a csapat!

Kuminka Gábor
Karb-Tech Kft.

 

További referenciák »

Nézze meg a cégünkről készült videókat

 

 

A HAFNER Pneumatika egy olyan szakma képviselője, amely az ipar közel 95%-ban jelen van.

 

A kisebb műhelyektől, a multinacionális termelő üzemekig mindenhol alkalmazzák a sűrített levegőt felhasználó technológiát, a pneumatikát.

 

Ügyfélbarát kiszolgálásunkkal, szakértelmünkkel, több mint 20 éves gyártói tapasztalatunkkal abban tudunk a segítségére lenni, hogy az Ön számára szükséges, pneumatikát kiváló minőségben, kedvező áron, pontos és közvetlen ügyintézéssel szerezze be.

 

További információk a HAFNER Pneumatikáról | Tovább »

 

 

 

Pillanatképek a gyártásról. Mi így gyártunk...

 

Magas minőségben..., megbízhatóan..., szakértelemmel..., szenvedéllyel....

 

 

"Nagy érdeklődéssel néztem a videót, hiszen annak minden részletét megértettem és élveztem. Hiszen a 80-as években a Festo magyarországi első gyárát én építettem fel és aztán a gyártást öt éven át vezettem. Vagyis pontosan tudom, hogy milyen nagy gondosságot igényel a jól működő elemek forgácsolása úgy, hogy közben gazdaságos is legyen. Gratulálok."

Ember Sándor

 

"Remek kis videót láthatunk, már az első percekben kiderült, hogy a szomszédban valóban zöldebb a fű :). Egy laikust ezek a nagy pontosságú komoly gépek mindig ámulatba ejtenek. A tiszta munkakörnyezet, a dolgozók ápolt ruházata, már-már laboratóriumi körülmények, magas minőséget sugallnak, és ez szinte kizárja a dolgozók felkészültségének esetleges hiányát. Meggyőző, nagyon jól vágott film. Gratulálok!"

Tornyai Miklós
Stuco Kft.

 

"Nagyon tetszik a magyarországi gyártás, a pontos, jól szervezett munka, gyors kiszolgálás, udvarias ügyfélszolgálat."

Berta István
Super Rolling Kft.

"Ezúton is, és ez alkalommal is szeretném megköszönni Önöknek az elmúlt időszakban felénk nyújtott segítségüket, amely során két pneumatikus munkahengert a megrendelést követően azonnal legyártották és megküldték. Magamnak és a gazdasági élet minden szereplőjének csak ilyen mentalitású partnereket kívánok (tudom ez utópisztikus gondolat, de "merjünk nagyot álmodni!"). Külön kiemelésre méltó az oktató anyaguk megküldése! További munkájukhoz jó erőt, egészséget és sok sikert kívánok!"

Orosz Tibor
Gyulahús Zrt.

 

"A kis videóból látszott, hogy az Önök cége sokat fordított arra, hogy európai színvonalú termékekkel lássák el a partnereiket. Tetszett a gyártáshoz használt modern, 21. századi technológiát felvonultató szerszámpark, gyártósor. Megfogott a kis film alapján a munkakörülmények minősége (a megvilágítás, a tisztaság, a munkaeszközök, felszerelések, felhasznált anyagok minősége). Úgy gondolom, hogy ilyen körülmények között a munkatársak szívesen végzik a munkájukat és ez egyben egyik feltétele lehet a sok közül, a kiváló minőségű termékeknek és szolgáltatásoknak, amit az Önök cége nyújt. További sok sikert kívánok!"

Drevenka Péter

 

 

 

 

 

Részletesebb betekintés a gyártásba

 

A tervezéstől..., a szállításig... Minden itt a magyarországi üzemünkben

 

 

 

 

« Vissza

33
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom