Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Minőségpolitika

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Iratkozzon fel a díjmentes online pneumatika oktatásra!

 

További információk, referenciák »

Referenciák

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Hafner Pneumatikával kapcsolatban, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzájuk, mindig gyors és maximális segítséget kapok tőlük! Profi a csapat!

Kuminka Gábor
Karb-Tech Kft.

 

További referenciák »

Minőségpolitika

 

 

A HAFNER Pneumatika Kft. pneumatikus elemek és rendszerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

 

Célul tűztük ki, hogy tevékenységünkkel termékeink és szolgáltatásaink egyenletesen magas szintű minőségét biztosítsuk. Fontos számunkra, hogy megfeleljünk a szervezetünkre vonatkozó összes követelménynek, beleértve a partnerkapcsolati és jogszabályi elvárásokat, az ide vonatkozó szabvány-követelményeket és a szervezetünk által megfogalmazott általános szabályokat. Ennek érdekében a cég minden dolgozója elkötelezi magát a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett.

 

Minőségirányítási rendszerünk az alábbiakat foglalja magában:

 

A Partnerek által támasztott minőségi követelményeknek való mindenkori megfelelés.

Termékeinket jó minőségű és az előírásoknak megfelelő anyagok felhasználásával, a célszerűség és a megbízható használatra való alkalmasság figyelembevételével, a technológiai fejlődést szem előtt tartva, korszerű megoldásokat alkalmazva állítjuk elő.

 

Tevékenységünk középpontjában a Vevő áll.

Törekszünk arra, hogy Vevőink igényeinek teljes mértékben megfeleljünk, a felmerülő problémáikra a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Tudatosan fejlesztjük termékeinket, technológiánkat és működési rendszerünket. Elkötelezzük magunkat a folyamatos innováció mellett.

 

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége.

Minden munkatársunk felelős és elköteleződik saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon Vevőink, üzleti Partnereink elégedettségéhez.

 

A minőségirányítás stabilitása és állandó fejlesztése elsődleges szemponttal bír vállalatunk filozófiájában.

Minőségirányítási rendszerünk alapját a rendszer- és folyamatszemléletű megközelítés, a bizonyítékokon és kockázatelemzésen alapuló döntéshozatal adja. Teljesítményünket és minőségünket azok tervezésével, magas szintű megvalósításával, mérésével és ez alapján folyamatos fejlesztésével, dolgozóink képzésével, bevonásával és motiválásával, emellett a jó munkakörnyezet kialakításával valósítjuk meg.

 

Fontosnak tartjuk az érdekelt felekkel a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, és annak megtartását.

Beszállítóinktól elvárjuk és megköveteljük az igazoltan egyenletesen magas minőségű termékek szállítását, saját minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztését, és támogatjuk őket ebbéli törekvéseikben. A kulturális és társadalmi felelősségvállalás mellett üzleti Partnereinkkel, munkatársainkkal, versenytársainkkal, mikro- és makro környezetünkkel korrekt és együttműködő kapcsolatot ápolunk.

 

Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett.

A társadalom minden elemének elmaradhatatlan feladata a környezettudatos magatartás, a fenntartható fejlődés és jövőnk érdekében. Vállalatunk ezzel tisztában van, és a szervezet minden egysége ennek megfelelően, tudatosan cselekszik mindennapos munkavégzése során.

 

Fenti céljaink elérését a szervezet és a minőségirányítás folyamatos fejlesztésével támasztjuk alá.

 

Halászi, 2018.04.20.

 

 

Minőségpolitika | Download (DE) » | Download (EN) »

 

 

« Vissza

33
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom