Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Hírek » Üzemavató 2015

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Töltse le díjmentes online pneumatika oktatási anyagainkat!

 

További információk, referenciák »

Referenciák

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Hafner Pneumatikával kapcsolatban, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzájuk, mindig gyors és maximális segítséget kapok tőlük! Profi a csapat!

Kuminka Gábor
Karb-Tech Kft.

 

További referenciák »

Üzemavató 2015

2015.07.16.
Üzemavató 2015

2015. július 11-én üzemavató ünnepséget tartottunk cégünknél, amelynek során felavatásra került a legújabb üzemcsarnokunk.

 

 

Az épületet és az egyéb forgácsoló gépeket magában foglaló beruházás együttes értéke 180 millió Forint.

 

 

 

 

A beruházás és telephelybővítés célja a hazai és nemzetközi versenyképesség további erősítése, a megrendelői igények szakszerű és gyors kiszolgálása.

 

A telephelyfejlesztés hozzásegít bennünket a termelési kapacitás növeléséhez, az idő- és költséghatékonyabb termeléshez, valamint a biztonságos működési környezet kialakításához. Megvalósításával bővülnek a minőségbiztosítás, értékesítés, a szerelő- és forgácsoló üzem lehetőségei.

 

A HAFNER Pneumatika 24 éven át tartó töretlen fejlődése, nem csak a Partnereink hűségének és elégedettségének köszönhető, hanem a dolgozóink szorgalmas munkájának is az eredménye.

 

Munkatársainknak a minden évben megrendezésre kerülő HAFNER Nappal is kifejezzük a köszönetünket. Ezzel a rendezvénnyel folytatódott az üzemavató ünnepség, amelyen nemcsak dolgozóink és családtagjaik, cégünk tulajdonosai, hanem meghívott vendégeink is együtt szórakoztak.

 

 

A haladás útján címmel egy cikk is megjelent az újságban

 

Az alábbi cikk jelent meg a Kisalföld című lapban.

Tovább a cikkhez »

 

 

 

Üzemavató 2015

 

Üzemavató 2015

 

Üzemavató 2015

 


« Vissza
39
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom