Kosár: 0 tétel

Bejelentkezés ügyfeleknek

Regisztráció  |  Jelszó emlékeztető
Hírek » Minősítés, mellyel eggyel magasabb szintre léptünk.

Pneumatika oktatás

Mikor volt legutóbb, hogy valamit nem értett meg a pneumatikával kapcsolatosan?

 

Töltse le díjmentes online pneumatika oktatási anyagainkat!

 

További információk, referenciák »

Referenciák

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Hafner Pneumatikával kapcsolatban, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok hozzájuk, mindig gyors és maximális segítséget kapok tőlük! Profi a csapat!

Kuminka Gábor
Karb-Tech Kft.

 

További referenciák »

Minősítés, mellyel eggyel magasabb szintre léptünk.

2017.09.13.

Bisnode nemzetközi cégminősítő vállalkozások pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
                       tanúsítvány 

A HAFNER Pneumatika Kft. a Bisnode AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk, hiszen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen és egyenesen járjunk el.

A jövőben is arra törekszünk, hogy stabil és megbízható partnerei legyünk a beszállítóinknak, illetve a vevőinknek és ezáltal tovább növeljük a kiemelkedő üzleti kapcsolatunkat.


A tanúsítás dokumentuma letölthető az alábbi linken:

Tanúsítvány:
Letöltés>>


« Vissza
41
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom